perjantai 4. elokuuta 2017

bataattiranskikset, auradippi ja tomaattisalsa kikherneillä


Kovin tummiks kerkes tuleen bataattiranskikset, mutta ei makua haitannut. Nopeesti paistuu tuo puoli mikä osuu uunipeltiä vasten, eli kannattaa kääntää heti 10 minsan jälkeen.

bataattiranskikset
700g bataattia suikaloituna
2rkl öljyä (mulla maapähkinä rypsiöljyä keijulta)
1tl himalajansuolaa
1rkl korppujauhoja
1tl paprikajauhetta
Laita pilkotut bataatit pakastepussiin ja sinne öljy. Pussi kiinni ja levitä öljy joka paikkaan.
Avaa pussi ja lisää sekoitetut mausteet ja puristele taas suljettua pakastepussia.
paista 225 asteessa 35 minsaa välillä käännellen.


aurajuustodippi

2dl creme fraichea
100g aurajuustoa murusteltuna

Sekoita ja anna maustua jääkaapissa ennen tarjoilua

tomaattisalsa

kirsikkatomaatteja
kurkkua
kevätsipulinvarsia
sitruunamehua
oliiviöljyä
suolaa
srirachaa
kikherneitä

Pilko ainekset ja kaikki sekaisin ja maistele omaan makuun sopiva lopputulos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti