sunnuntai 23. heinäkuuta 2017

pikainen lihapullavuoka

Pakasteessa oli valmiina omatekemiä lihapullia, joten vuoka valmistui tosi vaivattomasti.

Pohjalla 500g lohkoperunoita, joista paistoin 10 minuuttia 225 asteessa.
Sillä välin tein kastikkeen, jossa oli ½ prk mutti tomaattimurskaa ja ½prk valmista juustodippiä.(löytyy tex mex hyllystä kaupassa)
Ripaus suolaa ja mustapippuria.

Lisäsin lihapullat ja kaadoin kastikkeen päälle.
Pinnalle kourallinen mustaleimaemmentalraastetta.
Uuniin takas n. 15 minuuttia.
Tuoretta basilikaa kypsän paistoksen päälle.

2 kommenttia:

  1. Ihanan simppeli ohje. Ja niin herkullisen näköistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Juu ja helpottaa vielä, jos tekee valmiista lohkoperunoista.http://ekunkeittio.blogspot.fi/2008/02/currytonnikalaperunat.html http://ekunkeittio.blogspot.fi/2016/07/lohkoperunat-mausteisella-jauhelihalla.html tuossa kaks samantyylistä ohjetta kans :)

      Poista